فهرست مطالب:
تعریف
محل قرارگیری
مثلث کار
انواع اشپزخانه(آرایش نیم دایره-ارایش شکسته-خطی-موازی-جزیره ای)
ابعاد(ابعاد کابینت،ابعاد وسایل،غذاخوری)
نورپردازی
نکات طراحی اشپزخانه
اشپزخانه از مهم ترین فضا های منزل میباشد و جزو عرصه ی عمومی قرار می گیرد و طراحی ان نیز دارای ضوابط و اصول خاصی می باشد...
از نکان مهم در طراحی اشپزخانه مثلث کار و ارتباط ان که همان سینک و گاز و
یخچال هست می باشد که محیط ان باید کمتر از 6متر یاشد همچنین نباید توسط
عملکرد های جانبی قطع گردد.
نکات مهم در طراحی اشپزخانه:
مشخص کردن محل پنجره در فضا
قرار دادن سینت رو به روی پنجره
حدالامکان یخچال و فریزر در سمت راست سینک قرار گیرند
قرارگیری اجاق در سمت چپ سینک
نصب حداقل سه متر قفسه در بالا و پایین
فضاهای دیگر با توجه به قرابتی که به هر یک از اعضای مثلث کار دارند نزدیک ان قرار گیرند