طرح آشپزخانه خوب
کن کرن در مقاله ی مالکان خانه های ساخته شده ( بهارهای زرد، آهیو، 1961،
جلد چهارم . ص 30 ) این گونه می نویسد یک طرح آشپزخانه خوب طرحی است که
فضای لازم برای نگه داری مواد را فراهم و هم چنین قسمت ها و وسایل لازم
برای آشپزی در آن فراهم و هم چنین قسمت ها و وسایل لازم برای آشپزی در آن
موجود باشد. وی با برداشت از مطالعات دانشگاه کرنل قسمت ها و وسایل لازم
برای آشپزی را ابزاری نظیر سینک ، اجاق ، یخچال ، مخلوط کن و محلی برای سرو
غذا بیان می کند. برای نگه داری مواد و وسایل آشپزخانه بین 3.5 متر تا 4.5
متر فضا آزاد البته به غیر از فضای لازم برای جا ظرفی و اجاق ، لازم است (
کرنل کینچن ، لگن بیر ، دانشگاه کرنل ،1952) در حالی که محدودیت فضا و جا
میان این قسمت های مهم و اصلی آشپزخانه اهمیت دارد اما شواهد عملی کم تری
در خصوص آن ها وجود دارد. ارزیابی های و نظرات متفاوت است. حساب سرانگشتی و
قاعده تجربی که ما به عنوان فرض مسلم پذیرفته ایم این است که هیچ یک از
این وسایل نمی بایستی بیش از 2 یا 4 قدم یا به عبارتی فاصله ای بیش از 3
متر با هم داشته باشند
دانلود پاورپوینت معماری با موضوع آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی
در این بخش پاورپوینت معماری با موضوع و عنوان *آشپزخانه و سرویسهای
بهداشتی* در 63 اسلاید برای دانلود قرار داده شده است.