پاورپوینت بررسی طراحی معماری رستوران Nobu در نیویورک و رستوران به سبک آسیای شرقی در آمریکا
شرکت معماری SkB اس کا بی اخیرا معماری فضای داخلی یک رستوران زیبا به سبک
آسیای شرقی را به نام “زنجبیل وحشی” (Wild Ginger) در محله Bellevue شهر
سیاتل آمریکا طراحی و به اجرا کرده است. این طراحی که تجسم بصری توسط
هورنال اندرسون است، با هدف ایجاد فضای گرم و صمیمی و رضایت و علاقمندی
بیشتر مشتریان به فرهنگ آسیای شرقی و هم چنین سپری کردن اوقات فراغت و شادی
مشتریان انجام شده است.
تیم طراحان SkB در فضای داخلی این رستوران از مبلمانی که یاد آور سبک
آسیایی شرقی است استفاده کرده است. بنابراین زمانی که مشتری وارد فضای سالن
این رستوران می شود تصور می کند که در یکی از رستوران های کشور های آسیای
شرقی مشغول خوردن یک شام دلچسب است. در قسمتی از فضای رستوران یک بار با
میز و صندلی برای پذیرایی از مشتریان طراحی شده است.
بر روی کانتر بار رستوران Wild Ginger لوستر هایی به سبک آسیای شرقی قرار گرفته است که تداعی کننده سبد های ماهیگیری سنتی است.
در قسمت دیگری از فضای داخلی این رستوران غرفه هایی چوبی باز طراحی شده است
که در هر کدام از این غرفه ها میز و صندلی قرار داده شده است. در داخل هر
کدام از این اتاقک ها یک لوستر با طرحی خاص و منحصر به فرد از سقف آویزان
شده است که به جذابیت و خاص بودن فضا افزوه است. هم چنین در وسط این فضا
میز و صندلی هایی دو نفره طراحی شده است که می توان آن ها را در مواقع لزوم
مانند برگزاری مهمانی های بزرگ به میز بزرگ سرتاسری تبدیل کرد.
در قسمت پشتی این اتاقک های زیبا یک سالن غذا خوری دیگر توسط تیم طراحی SkB
به منظور دورهمی و مهمانی های خصوصی و VIP طراحی شده است. این فضا دارای
درب های کشویی چوبی است که این فضا را خصوصی می کند و از سایر قسمت های
رستوران جدا می کند. تیم معماری با روشی بسیار خاص و خلاقانه برای نور
پردازی این فضا از فانوس هایی با طرح بسیار خاص و منحصر به فرد استفاده
کرده است.
در واقع تمام وسایل و مبلمان استفاده شده در فضای این رستوران زیبا مانند
تابلو های نصب شده بروی دیوار، فرش، لوستر های فانوس مانند، اتاقک های
چوبی، درب های کشویی چوبی همگی از سبک رستوران های آسیای شرقی الهام گرفته
شده است. و به مشتری این حس را القا می کنند که در یک کشور آسیای شرقی در
حال خوردن یک غذای دلچسب و خوشمزه است.و...